Älvkarleby Golfklubb öppnar banan

26/4, 2018 kl. 12:56

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av krögarna Björn Hedqvist och Fredrik Mellberg. Vi kan erbjuda möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum och givetvis har vi en shop med ett brett sortiment av golfprodukter och PGA utbildad tränare som kan ta dig och din golf till nya nivåer.

Till oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event. Bli med i ett värdeskapande samarbete.

DÅ ÄR DET DAX!
På lördag den 28 april öppnar vi Älvkarleby Golfbana för säsongen 2018. Första start är kl. 08:00. Tidsbokningen via Min Golf är öppnade. Ett par hål har provisoriska greener p.g.a vått underlag.

Green feen är tills vidare reducerad från 420 kr till 300 kr över helgen. Då banan fortfarande är känslig för slitage så ber vi er ALLA att vara noga med att lägga tillbaka uppslagen torv och laga nedslagmärken.

Drivingrangen är öppen med mattutslag, likaså puttinggreen vid rangen. Närspelgreen är fortfarande stängd!

Välkomna till ny säsong på Älvkarleby Golfklubb!

Denna artikel är publicerad på Hälsa Sverige - Hälsomagasinet där alla får vara med via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Älvkarleby Golfklubb

Älvkarleby Golfklubb

Från Älvkarleby, Uppland

Medlem sedan 2017-02-28

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med stora ondulerade greener, stora övningsområden,... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer