Denna natursköna herrgård erbjuder en fantastisk golfbana som tillåter dig att fördjupa dig i din favoritsport. Här kan du njuta av att svinga klubban på en välskött bana som utmanar golfare på alla nivåer, boka ditt golfpaket nu.

Efter en givande dag med golf, kan du se fram emot att avnjuta utsökt mat och kulinariska läckerheter. Knistad Herrgårds restaurang tar dig med på en gastronomisk resa som kompletterar din golfupplevelse perfekt.

Personalen på Knistad Herrgård sätter en ära i att göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt. De välkomnar dig med enastående service och gästfrihet som verkligen gör din vistelse minnesvärd.

För de som behöver uppdatera sin golfutrustning eller bara vill utforska de senaste trenderna inom golfmode, erbjuder Knistad Herrgård en välsorterad golfbutik med ett brett utbud av golfprodukter. Dessutom har de professionella golftränare med lång erfarenhet som kan hjälpa dig finslipa din golfteknik.

Upptäck dina omgivningar

Passa även på att utforska det omgivande området, särskilt staden Skövde. Knistad Herrgård ligger i Västra Götaland, nära Skövde, som erbjuder en rad sevärdheter och aktiviteter.

En av dessa är Billingens Friluftsområde, en pärla för naturälskare och äventyrsentusiaster. Här kan du utforska en skidbacke för vintersporter, en isbana för skridskoåkning, motionsspår för hälsosam träning och vandringsspår som tar dig genom vacker natur. För fiskeentusiaster finns också möjligheten att njuta av fiske i området.

Ett besök på Skövde stadsmuseum tar dig med på en resa tillbaka i tiden. Museet är inrymt i en före detta textilfabrik och erbjuder en imponerande samling av föremål, texter och fotografier som berättar om stadens historia och utveckling.

Glöm inte att besöka Hornborgasjön, särskilt under våren. Då landar tusentals tranor i området och är ett fantastiskt naturskådespel. Det är häftigt att se för alla naturälskare och fågelskådare.