-Att få balans mellan tid och pengar är en folkhälsofråga, säger Charlie. Om du vill uppnå ekonomisk frihet måste du må bra såväl fysiskt och mentalt som ekonomiskt. Du behöver titta på värderingar och drivkrafter, utmana gamla principer och skapa nya sanningar.

Under seminariet pratar Charlie om hemligheten bakom hjärnan och förändring, tre steg till att lyckas, hur pengar verkligen fungerar och hur du tjänar pengar medan du sover. Han inspirerar och utmanar människor till att tänka och göra annorlunda för att skapa nya resultat.

-Seminariet med Charlie och Balansekonomiutbildningen har förändrat mitt liv, säger Inga-Lill Oliv som inte vill sluta leva för att hon fyller 65. -Charlies seminarium är psykologiskt, mentalt och ekonomiskt tankeväckande. En fantastisk föreläsare som lyfter fram människors drivkrafter, mål och mening samt de möjligheter vi alla har. Jag var på seminarium förra våren och anmälde mig direkt till Balansekonomikursen som gick i Gävle i höstas. Jag kan verkligen rekommendera alla att gå på seminariet!

-Om du gör som du alltid har gjort kommer du att få de resultat som du alltid har fått, påstår Charlie. Vill du ha nya resultat behöver du agera annorlunda och vara beredd att förändra ditt liv. Strunta i att gnälla över krisen, uppmanar han, ta chansen att investera i dig själv för att förändra din ekonomi. Lågkonjunkturen är ett perfekt läge för den som vill bli rik.

Kontaktuppgifter och information:
Inga-Lill Oliv, info@balanshalsaenergi.se
info@assistanspartner.se
http://www.balansekonomi.se