Fotakuten.se, aktör inom fotvårdsprodukter i Sverige sedan 2003, expanderar sin verksamhet och öppnar försäljning i Norge genom Fotakutten.no. Niklas Dahlros bekräftar att ett pilotprojekt under de senaste månaderna har varit mycket framgångsrikt och har gett positiva resultat och det inspirerar företaget att satsa fullt ut på den norska marknaden. 

"Vi har fått ett varmt mottagande från våra norska kunder och sett ett stort intresse för våra produkter." säger Niklas Dahlros. "Etableringen i Norge är ett naturligt nästa steg i vår strävan att erbjuda högkvalitativa fotvårdsprodukter till fler kunder och markerar början på en mer internationaliserad e-handel." 

Fotakuten erbjuder ett brett sortiment av fotvårdsprodukter samt stödstrumpor som tillgodoser olika behov, allt från allmän komfort till mer medicintekniska produkter. Fotakutens engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort dem till en pålitlig partner för tusentals kunder i Sverige. Den norska satsningen kommer initialt att fokusera på e-handel med leverans över hela landet.