Gemenskap & kollektivt medvetande
Är det inte fantastiskt att även om vi är olika är vi lika, även om vi tror att vi är oberoende, är vi faktiskt beroende av varandra. Även om vi tror att vi gör fria val så gör vi faktiskt val baserat på kollektivt medvetande. Och är det inte fantastiskt att pandemin har fått oss att bry oss mer om varandra och stå upp för varandra?

Jag tror på detta, jag tror att vi har kommit närmare varandra om inte fysiskt så har vi definitivt kommit varandra nämnare på ett andligt och energiskt plan.

Jag har personligen skapat starkare relationer till mina vänner, följare och kunder runt om i världen. Jag har insett vikten av samhället och kraften i kollektivt medvetande när det gäller vikten av att förstå vår hälsa och välbefinnande och hur de kommer bidra till ett lyckligare och hälsosammare samhälle.

Både positiv och negativt.

OBS! Det finns faktiskt inget negativt eller positivt utan det handlar om våra behov och önskemål vid en tidpunkt för att identifiera oss.

Så vad är kollektivt medvetande och hur fungerar det när det gäller samhället?
Låt mig ta dig igenom min syn på kollektivt medvetande och hur det fungerar när det gäller att bygga ett samhälle.
 

Medvetandet är som en radiofrekvens, det finns många kanaler där ute så det gäller att hitta den frekvens som passar dig. Är du väl hittar den frekvens är det viktigt att ta in och förstora den. Men hur gör du det? Har du någonsin provat att kollektivt anpassa dig till den frekvensen?

Kollektivt betyder med andra människor, med en grupp som resonerar medvetet, en grupp som bildar en samhällssyn för folket, av folket för ett större syfte,

Så vad händer ifall du befinner dig i ett samhälle som inte är i samma frekvens som dig? Antingen skapar du en kraftfull frekvens som gör att du drar in dem in till din (detta fungerar bara om de andra människor vill utvecklas eller anpassa sig) eller att du beslutar du dig för att lämna familjen, vänner eller de samhälle du lever i för att skapa den frekvens som du vill stämma in i.
 

KOM IHÅG! Lycka är lika smittsam som skvaller

Så hur tillämpar vi kollektivt medvetande i våra dagliga liv?

Hur stämmer vi in på frekvensen som tjänar oss?

Wellnesscirkeln handlar om att äta bra, sova ordentligt och röra på dig, något som hjälper dig för att hitta balansen och är basen för att kunna ställa in i den frekvens som tjänar dig.

Låt oss titta på vår nuvarande situation, låt mig kalla det 'Corona medvetande'.
Vad händer om vi bortser från alla konspirationsteorier, oro och rädsla som uppstått och istället tänker ”att det är vad det är” och vi tillsammans tittar på situationen som ett välbehövligt avbrott för att reflektera och anpassar oss?

En tid för att reflektera över vad vi vill, behöver och vad vi faktiskt värderar i livet?

Kanske är detta 'Corona-medvetande' vad vi behöver för att utvecklas och skapa våra avsikter, agera mot det och leva frekvensen av manifestation mot god hälsa, rikedom och relationer?

Tänk om vi tog ansvar för att hjälpa oss att må bra i stället för att bara se bra ut? Ta hand om vår miljö och arbeta för att utrota fattigdom? Genom att leva med våra behov och inte vår girighet. Varför inte ta den här perioden för självbeskådan och börja på en ny kula och släppa värderingar, behov och krav som inte tjänar oss?

Varför inte börja om på en ny kula och hitta vårt syfte?

Hitta ditt syfte och planera för att hitta den

Baserat på detta har jag designat ett program speciellt för att hjälpa dig att hitta ditt syfte i livet.

Det kallas "En ny kula- hitta ditt syfte 21 dagars program" och du kan hitta det på https://bodygururetreats.questo.co/

För att hitta vårt syfte måste vi kanske vara riktigt obekväma eller tillräckligt obekväma för att vilja utvecklas, övervinna vår rädsla,

att äga vem vi verkligen är, och ta det utrymmet i att skapa din "säkerhetskrets"? Är du redo för det? Kontakta mig gärna på hello@prameetkotak.com

 

Prameet Kotak

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anna Idell

CFANYTT

www.cfanytt.se