Investera under lunchen
16/2, 2012 kl. 09:01
Restauranger och matsalar där personalen äter lunch spelar en viktig roll när det gäller kost och kostrelaterad hälsa.
En bekant sa en gång att -jag har slutat att äta. Jag investarar istället i mej själv och gör numera dagliga insättningar på livskontot i form av bra råvaror och välagad mat. Matsedlar som baseras på bra råvaror och varierat utbud av maträtter till låg- och högenergiförbrukare skulle kunna påverka människors hälsa och därigenom företagets lönsamhet.
Niclas Carlson
leg.kiropraktor
för Hälsa Sverige
http://www.halsasverige.se
Denna artikel är publicerad på Hälsa Sverige - Hälsomagasinet där alla får vara med via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Från Gävle, Gästrikland
Medlem sedan 2009-05-08
Kiropraktor Niclas Carlson kommer från Gävle och är Högskoleutbildad och legitimerad av Socialstyrelsen. Niclas Carlson är tidigare t.f rektor oc... Läs mer