KungSängen lanserar en revolutionerande nyhet!

10/9, 2009 kl. 16:47

- Världens mest inställsamma säng!

Under senaste åren har vikten av att sova gott och vakna utvilad blivit mer påtaglig i folks medvetande. Den tid vi spenderar i sängen ska generera maximal avlastning för att vi på bästa sätt ska kunna möta det morgondagen erbjuder. Behovet av denna avlastning är olika beroende på vikt, längd och sovställning. Att välja ut den fasthet som är bäst lämpad har alltid varit av yttersta vikt. Men vad händer till exempel vid plötslig viktförändring som en graviditet, eller om ryggproblem uppdagas med åren?

Under 11 år har KungSängen utvecklat sängmodeller för att passa människors olika behov, och har blivit en erkänd och trygg aktör som månar om kvalité och svenskt hantverk. KungSängen lanserar nu en patentsökt världsnyhet inom säng och möbelbranschen – PASS of Sweden (Personligt Anpassat Sov System). Detta unika resårsystem går ut på att du med ett enkelt knapptryck själv kan justera hårdheten, från mjuk till fast, för maximal komfort under en längre tid. Nya sängen Drottningholm är den första modellen utrustad med PASS-systemet – världens mest inställsamma säng!

Detta skulle vara en utmärkt service att kunna erbjuda till exempel i hotellbranschen. En säng som passar alla gäster – oavsett vikt, längd eller sovställning.

Denna artikel är publicerad på Hälsa Sverige - Hälsomagasinet där alla får vara med via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Medlem sedan

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng