Lyckad viral kampanj för tandläkare

25/5, 2014 kl. 12:08

Tandlaget Borr & Tång i Gävle firar 20-års jubileum genom att lotta ut säsongskort till Furuvik och Gefle IF´s hemmamatcher och det har blivit en s.k viral succé.

De har nu gratulerar den första vinnaren i sin Facebooktävling, Anita Sundström som får välja mellan säsongskort till Furuvik eller Gefle IF´s hemmamatcher.
– Det här känns mycket kul, berättar Mats Englund, en av tandläkarna och delaägarna på Tandlaget Borr & Tång. Det här är dels ett roligt sätt att fira vårt jubileum och samtidigt stödja våra lokala attraktioner. Vi var lite tveksamma till sociala medier först men det är fantastiskt att se vilken spridning det går att få bara man har ett bra erbjudande. Dessutom firar vi lite extra genom att bjuda våra vinnare på en gratis tandundersökning!

Kampanjen har nått mer än 33.000 människor då 1000 personer hitills har delat budskapet på sin Facebooksida. Tandlaget Borr & Tång berättar att kampanjen fortsätter under försommaren.

Läs mer om kampanjen här:
https://www.facebook.com/borrotang

Mer information om Tandlaget Borr & Tång:
http://www.borrotang.se

Denna artikel är publicerad på Hälsa Sverige - Hälsomagasinet där alla får vara med via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Hjälp

Stäng