Det är hälso- och medicinjournalisten Inger Palm som är ansvarig utgivare för Mandarins onlinetidning. Här tänker hon ta ut svängarna, vara slagkraftig och våga vara kritisk granskande.

Inger har arbetat för tidningar som Svenska Dagbladet, GT, MåBra och de senaste åren för tidningen Kurera.

– Efter att ha arbetat i snart 40 år som journalist, och åt andra i alla dessa år, så ska det bli spännande och utmanande att driva en egen tidning. Jag ser fram emot att samarbeta med mina duktiga medarbetare i redaktionen och de skickliga kommunikatörerna på Svensk Press, säger Inger.

På Mandarins sajt kommer vi att skriva om allt som rör hälsa och friskvård, om vikt och hur du blir av med din övervikt, testa skönhetsprodukter och skönhetsbehandlingar (utan kniv), om kost, motion och hur du fortsätter att vara ditt bäst jag långt upp i åren.

Men det är inte bara hennes texter du kommer att få läsa. Mandarin har knutit till sig en rad olika medarbetare som ska göra onlinetidningen till Sveriges bästa och mest intressanta hälsosajt.

ANETTE WIDHOLM-LINDGREN

Anette har under många år har arbetat som mentor och coach med inriktning stress och friskvård. Anette gör research och letar upp spännande personer och företag att intervjua. Hon har en lång bakgrund inom egenvård och hälsa.

FREDRIK ÖLANDER

Fredrik är funktionsmedicinska terapeut och legitimerad sjuksköterskan. Han kommer att göra djupdykningar bland proteiner, kolhydrater och nyttiga fetter. Som funktionsmedicinare letar han efter orsaken till symtomen och sätter in behandlingen där.

BIRGITTA HÖGLUND

Birgitta är kock och kokboksförfattar, som gjort sin egen hälsoresa – från överviktig och sjuk till smal och frisk kommer varje månad att ge dig enkla och goda recept. Det blir påskmat och julmat, lättlagat och nyttigt. Och det kommer att passa alla, det vill säga i recepten kommer man att kunna byta ut kött och fisk mot vegetariska alternativ. Bakom varje recept finns också en personlig historia, och den kommer hon att dela med dig.

JACOB HELLBERG

Jacob är personlig tränare och onlinecoach. Han har tränat hollywoodkändisar som Alexander Skarsgård och Katy Perry. Jacob kommer att skriva om sin långsiktiga syn på träning, kost och viktnedgång. Träning för Jacob är så mycket mer än vad du presterar på gymmet. För honom handlar hälsa om att ha balans i allt du gör. Han tror inte på snabba lösningar, utan kommer istället att lägga fokus på att lotsa dig mot att lägga till vanor som är bra för dig.

CHARLOTTE ERLANSON-ALBERTSSON

Charlotte är professor i Lund och har forskat på aptitkontroll i 40 år kommer. Hon kommenterar kost, vikt och kommer att tydligt förklara varför övervikt aldrig handlat om dålig disciplin och hur hon hittade ett ämne i spenat som ger längre mättnad och tar bort sötsuget. Det blev nyckeln till viktnedgång.

BENNY OTTOSSON

Benny är hälsocoach och idag är han föreläsare, författare och aktiv på sociala medier, tänker dela sina tankar och åsikter under mottot "Bekämpa kroniska sjukdomar och medicinsk korruption". Benny har en rad hälsoutbildningar att luta sig emot. Han har bland annat studerat näringslära och funktionsmedicin.

Besök Mandarin Media på länken här: mandarinmedia.se

Kontakt och mer information
Inger Palm
E-post: inger@mandarinmedia.se
Telefon: 076-196 40 49.