Vår matfilosofi bygger på egna erfarenheter och är under ständig förändring. Mat skall vara roligt, spännande & inte för tillkrånglat. Smakerna skall vara rena & genuina.
Mat är personlighet. Mat uttrycker attityder. Mat är en del av vår identitet. Mat är spännande och variationsmöjligheterna oändliga. Vi hämtar idéer ifrån hela världen och inspireras av allt tex. raw food, ekologisk odling, klimatsmarthet, tillsatser och mycket mer. Dt viktiga är att vi ska äta för att hålla oss friska och må bra, och känna att vi kan utvecklas varje dag med en bra grund att stå på.
Njut av det den mat du äter.
Ät massor med frukt och grönt. De ger dig antioxidanter som skyddar kroppens celler om den utsätts för stress.
Grundregeln för ett lugnare liv är att du äter regelbundet, inte hoppar över måltider och att varje måltid ger lite av alla energigivande ämnen som kolhydrater, fett och protein. Lita på det sunda förnuftet och inse att alla hörnstenar i maten behövs och att kaloriintaget matchar kaloriuttaget.

Efterfrågan är stor hos våra kunder efter renodlad mat utan tillsatser och aromer, att innehållsförteckning är kort och ärlig. Nyheter hos oss är Renée Voltaires mat och tillbehör, produkter som norikrinklar, rawfood kex, hampa och dinkelpasta, furikake och härlig lantbuljong. Mat som lagas med omtanke och utan onödiga tillsatser, mycket är också kravodlat.
Vi arbetar varje dag på att påverka våra leverantörer att hänga på denna trend med renhet i matlagningen, ett slitsamt göromål men oerhört tillfredställande när man når genomslagskraft.
Lycka till önskar Ann och Jonna