Mandarin Media För ett friskare Sverige, Mandarin Media

Mandarin Media För ett friskare Sverige

Jag som driver den här onlinetidningen heter Inger Palm och har jobbat som journalist i snart 40 år. Här kommer en rad olika experter inom sitt område att skriva om det dom kan bäst.
Funktionsmedicinska terapeuten och sjuksköterskan Fredrik Ölander kommer att kommentera forskning och hur man via kosten håller sig frisk långt upp i åren.
Personliga tränaren och onlinecoachen Jacob Hellberg - han som tränat hollywoodkändisar - hjälper dig att hålla formen eller komma i bra form igen.
Kocken och kokboksförfattaren Birgitta Höglund delar med sig av sina recept - som passar allas smaker.
Lundaprofessorn Charlotte Erlanson-Albertsson, som forskat på aptitkontroll i 40 år kommer att kommentera kost och vikt.
Föreläsaren och författaren Benny Ottosson som är aktiv på sociala medier och delar sina tankar och åsikter under mottot "Bekämpa kroniska sjukdomar och medicinsk korruption".

Visa:

Mandarin Media För ett friskare Sveriges senaste material

Drabbad av vårdepression? Så enkelt kan du slippa må dåligt

Drabbad av vårdepression? Så enkelt kan du slippa må dåligt

(Artikel) Publicerad 1/3 kl. 01:45

När dagarna blir längre och ljuset väller in över oss då är det inte alla som känner sig glada och pigga. Vårdepressioner är vanligt, men vårdepp är inte som va...

Publicera
Vad vill du läsa?
Mest lästa artiklarna
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer